Artist
Tamra Rosannes, Maggie Reilly, Frank Lauritsen, Jørgen Thorup, Ester Brohus, RUO, Tommy Körberg, Elaine Paige, FOD, Nina Pavlovski, Lei & Lupe Moe, Kenny Lübcke, Bobo Moreno, Kim Wagner, Arvid Nielsen & Alex Nyborg Madsen

Et liv på scenen

Det er altid en fantastisk oplevelse at synge og spille live – uanset om det er på en intim café, på en af de helt store scener eller foran et (tv-) kamera. At møde publikum skal være magisk – både energigivende og krævende.-

MIT MANTRA

I hjertehøjde med publikum

Jeg bestræber mig på altid at være den bedste version af mig selv, når jeg står på scenen, være nærværende ærlig og (selv-)udleverende.

På scenen fortæller jeg historier – gennem musikken og teksterne. Jeg forsøger at levere historien, så publikum kan spejle sig i den, mærke den i sjælen og få en god kunstnerisk oplevelse. Det er hele pointen med at synge og stå på scenen.

MIN TILGANG

At gøre sig umage og ville noget

Det kan ses og høres, at man er 100% til stede på scenen og det er livet om at gøre, at få fortalt de historier som rører én; med ord og toner.

“Vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig”. Det lyder som en fortærsket kliche; men den er ikke desto mindre min tilgang til optræden. Jeg ønsker at give mit publikum en god oplevelse ved at være forberedt til fingerspidserne, give noget af mig selv og i det hele taget møde mennesker med ordentlighed – nøjagtig ligesom i livet i al almindelighed. Jeg håber og tror det kan høres og ses på scenen.

Solist

Jeg optræder ofte som solist – med både egne og andres sange. Det kan være til koncerter, events eller tv-shows. Jeg optræder både solo og med orkester.

Korvokaler

Jeg har sunget til et hav af koncerter som korsanger – bl.a. som del af det faste ensemble til Melodi Grand Prix igennem en længere årrække. Jeg elsker at indgå i de lækre harmonier med andre dygtige sangere.

Vidste du at …

35 år i den danske musikbranche

Jeg har arbejdet med et hav af dygtige artister, sangskrivere og sangere, og jeg medvirker på +150 udgivelser – som sangskriver, producer, studiemusiker, korsanger eller en kombination af dem alle

Du kan finde min diskografi og samlede bagkatalog her