MUSIKREJSER

bornholm.jpgAnne Grete Preuss, Jørgen Thorup, Anita Skorgan, Peter BusborgI år har jeg været på to spændende rejser i musik. Først i Juni til Nordisk sangerskrivertræf på Bornholm og her i oktober til Nashville og LA. Begge ture arrangeret af min sangskriverforening DPA.

stående Peter Vesth, Anne Grete Preuss, Djorn Juni, Hans Dal, Elizabeth Hersing, Peter Busborg, Michael Klinke,Marianne Harboe, Mette Kirkegaard, Jørgen Thorup, Niklas Rosström, Lars Martin Myhre siddende Nicolai Engstrøm, Mats Lillrank, Anita Skorgan, Bjarne LisbyAt møde andre sangskrivere og arbejde sammen er altid spændende og givtigt på flere planer. At mødes med sangskrivere fra andre nationer tæt på eller langt herfra er også fantastisk. At kommunikere på et fælles musiksprog er super. Ebbe Ravn, Peter Busborg, Claus Frovin, Søren Sebber, Sanne Graulund forest Betina Følleslev, Morten BayJeg skrev i Nashville med Lisa Aschmann, Craig Carothers og Danny Flowers tjek dem på nettet de er for fede :o)

Sangskrivere mødes og digter nyt i Svaneke

Torsdag 4. juni 2009 kl: 11:03 af: Elisabeth Krogh

Alle er topprofessionelle

Lægges turen forbi kulturhuset Cassiopeia i Svaneke den 12. juni, er der chance for at høre en række splinternye nordiske sange. I den kommende uge mødes nemlig16 kendte sangskrivere fra fire nordiske lande i Svaneke. De indlogerer sig på hotel, men der er ikke tale om et ferieophold. Straks efter ankomsten søndag, pakker deltagerne deres arbejdsredskaber ud. Og det er i dette tilfælde båndoptagere, guitarer, keyboards og stakke af unoteret nodepapir. 
Målet med deres møde er nemlig at skrive en række nye nordiske sange, som får urpremiere ved en stor koncert i kulturhuset FREM fredag den 12. juni. 
DPA - Danske Populærautorer - som er en faglig sammenslutning af professionelle danske sangskrivere - står for det spændende arrangement, som stiller store krav til deltagerne, der er en bred blanding af forfattere og komponister, hvoraf et flertal er udøvende sangere og musikere. 
Forsøget er afprøvet før. For tre år siden løb et lignende projekt af stabelen i Svaneke. Dengang blev der i løbet af en uge produceret 25 spritnye nordiske sange, som blev fremført for fulde huse i Cassiopeia i Svaneke.
Dette års deltagere beskæftiger sig til daglig med vidt forskellige genrer, lige fra poprock til den næsten klassiske viseform. Alle er top professionelle og indstillet på at tilføre den nordiske sangtradition frisk blod og nutidig fornyelse. Der e lagt op til et kreativt samarbejde, der kan give spændende resultater.
Fra Danmark deltager sangskriverne og entertainerne Hans Dal, Bjarne Lisby, Jørgen Thorup. Peter Busborg og Mette Kierkegaard. Og fra Bornholm desuden sangeren Peter Vesth og forfatteren Djorn Juni. 
Sverige, Norge og Finland sender deltagere, som er specielt udpeget af deres organisationer, og som alle er populære sangskrivere og entertainere i deres hjemlande.

se link http://www.e-pages.dk/bhstid/251/14

1 kommentar so far
Leave a commentSkriv en kommentar
Linjer og afsnit brydes automatisk, e-mail-adresse vises aldrig. Tilladt HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(påkrævet)

(påkrævet)


WP-SpamFree by Pole Position Marketing